top of page

Beleefkeuken on the road

Wat goed dat er geen bol bestaat waarin je de toekomst kan lezen.

Want na een jaar waarin de Beleefkeuken gegroeid is door de mooie projecten die gedraaid zijn, is het roer, nu een jaar later, compleet gedraaid.


Wie had een jaar geleden kunnen denken dat ons duo zou stoppen, dat er midden in het jaar, nét na de eerste projecten, een hele nieuwe uitdaging op het pad van Marieke kwam, wat maakte dat zij de Beleefkeuken vaarwel heeft gezegd.

De beleefkeuken kwam in een andere fase; alleen doorgaan of stoppen?


Maike nam het roer over; het voelde nog niet klaar. Nieuwe projecten dienden zich aan; koken met middelbare scholieren, koken in een gezinshuis en advieswerk.

Allemaal interessant op een eigen manier. De nieuwe vormgeving was gestart.


Maar klaar waren de veranderingen nog niet! 

Er kwam nóg een grotere uitdaging op het pad van Maike; net besloten door te pakken, ontvouwde zich in september/ oktober de mogelijkheid tot een verblijf in het buitenland voor lange tijd. Een diepgekoesterde wens.

Manlief kon een baan krijgen in Noorwegen.

Na een bezoek aan Noorwegen in de herfstvakantie, werd de knoop doorgehakt; dit moeten we doen! Het avontuur gaan we aan.


En dan breekt een tijd aan van heel veel regelen, pakken, afscheid nemen én plannen maken voor ' daar' . 4 januari 2024 was de datum van vertrek. Bye bye Nederland.


God dag Norge.
Wat betekent dat voor de belevenissen in de Beleefkeuken?

Tja, ook dát valt te lezen in de glazen bol.


De Beleefkeuken gaat even onder de radar; bezinnen, herijken en plannen maken voor een - wellicht tijdelijk- online avontuur. Ben je nieuwsgierig naar een online samenwerking, heb je leuke ideeen of zomaar even sparren? Stuur me een bericht!

Komentarze


Komentowanie zostało wyłączone.
bottom of page