top of page

BELEEFKEUKEN 1 JAAR!


We bestaan deze maand 1 jaar!


Dat is een feestje waard! Dat doen we door een OPEN MIDDAG te geven op zondag 9 oktober tussen 13.00u en 16.00u ... Volg de bakfiets voor de deur en wees welkom!


> Wat doen we ín deze keuken en buíten deze keuken? Beleefkeuken is namelijk meer dan alleen koken... daar hoort ook bij: > Nadere kennismaking met de kartrekkers én hun beider eigen bedrijf naast de Beleefkeuken: wie zijn wij en waarom gaat gezonde voeding en leefstijl zo aan het hart? > En natuurlijk is er wat te proeven en ontdekken: de leuke kids die al eens meegedraaid hebben zorgen voor een lekker hapje ála Beleefkeuken stijl!


Ook even aandacht voor:


OKTOBER - VITALITEITSMAAND-


"Vitaliteit is het hebben van energie. De dingen kunnen doen die je te doen hebt. "

Ondanks een roerig eerste jaar waarin de keuken open, dicht, weer open ging en de plannen keer op keer aangepast werden, zijn we het goed doorgekomen. Dat lukt het best door het hart warm en het hoofd koel te houden.

Energie hebben is daarbij essentieel. Graag willen we jullie in ons gedachtegoed meenemen.


Want over Vitaliteit en energie gesproken; de herfst is begonnen, de tijd van binnen en inkeer is gekomen. Ook de tijd van de 'gezellige avondjes' en dus ook de tijd van extra op je gezondheid letten nu de 'R' in de maand is.

Daarom hebben we een leuke workshop Gezonde Tussendoortjes die je kan ondersteunen om makkelijk gezonde keuzes te maken die niet veel tijd (en geld!) kosten. Prettig voor deze tijd van het jaar. Trommel wat vrienden op en ga lekker 2 uur aan de slag in de keuken.


En niet alleen voor de volwassenen: ook voor de jongere koks onder ons starten we 20 oktober weer een cursus Gezonde Chef! Er is plaats, dus geef je snel op.


En leuk om te delen: we hebben onze eerste kids kook SOEP middag gehad! In het kader van Sjors Sportief zijn we lekker aan de slag gegaan met heerlijke warme herfstige soepjes die passen bij dit seizoen! Tenslotte kunnen we niet vroeg genoeg beginnen met leren koken met verse seizoensgroenten. Goed voor lijf & portemonnee.


Wil je meer weten, heb je een vraag of wil je aan de slag in onze keuken met je collega's?


--> Zoek ons op, stuur een berichtje en wees welkom! Tot ziens!


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page