top of page
BG2A5381_edited.jpg

OVERONS

Leuk dat je een kijkje neemt!

Wij zijn Marieke en Maike, twee dames met een groot hart voor voeding en een gezonde leefstijl. Wij zijn echte doeners en steken graag de handen uit de mouwen. In de Beleefkeuken kunnen wij al onze kennis en kunde kwijt en bieden we voedingscursussen aan voor alle leeftijden en interesses. Wij zijn beide moeder en weten hoe belangrijk een gezonde levensstijl is en bieden onze kennis ook spelenderwijs aan voor kinderen

20220921_083736.jpg

Marieke Kruissen

Na jaren als horeca onderneemster op Landgoed Bergzicht is het duidelijk dat ik een mensenmens ben en dat genieten en samenzijn belangrijk zijn in het leven. Als voedingskundige en leefstijlcoach van de Leefstijlschool wil ik zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat gezond en gezelligheid heel goed samengaan.

BG2A5434.jpg

Maike van den Corput

Als een echte doener ben ik altijd in de weer met -preventieve- gezondheid en het overdragen van kennis t.a.v. gezonde leefstijl. Wat heeft je lijf, hoofd en hart nodig? Als natuurvoedingsadviseur van praktijk Voedt is het mijn drijfveer om gezond, praktisch en lekker eten aan zoveel mogelijk mensen over te dragen. Niets zo leuk als mensen op weg helpen naar een vitaler leven.

bottom of page