top of page

OVER MIJ

Leuk dat je een kijkje neemt!

Mijn naam is Maike, vrouw met een groot hart voor voeding in de meest brede zin van het woord. Passie voor gezonde leefstijl en met mijn kennis mensen ondersteunen met het vinden van hun eigen weg naar die nieuwe leefstijl.
Ik ben een echte doener en steek graag de handen uit de mouwen. In de Beleefkeuken kan ik al mijn kennis en kunde kwijt en worden er voedingscursussen aangeboden voor alle leeftijden en interesses. Als  moeder weet ik hoe belangrijk een gezonde levensstijl is en biedt daardoor mijn kennis dan ook spelenderwijs aan voor kinderen

Maike eigenaar Beleefkeuken

Maike van den Corput

Als een echte doener ben ik altijd in de weer met preventieve gezondheid en het overdragen van kennis t.a.v. gezonde leefstijl. Wat heeft je lijf, hoofd en hart nodig?

Als natuurvoedingsadviseur met een achtergrond als verpleegkundige is het mijn drijfveer om kennis over een gezond lichaam zo praktsch mogelijk over te brengen. Weet jij hoe je lijf werkt van onder tot boven? 
Wat weet je van hormoonbalans en hoe je voor je lijf zorgt, ook voor de lange termijn?  

Lekker en gezond eten gaat samen.
Ik ga ervoor om deze boodschap aan zoveel mogelijk mensen over te dragen. Zodat we samen aan een fijnere gezondere samen-leving werken. 


Doe je mee?

bottom of page