BG2A5381_edited.jpg

OVERONS

Leuk dat je een kijkje neemt!

Wij zijn Marieke en Maike, twee dames met een groot hart voor voeding en een gezonde leefstijl. Wij zijn echte doeners en steken graag de handen uit de mouwen. In de Beleefkeuken kunnen wij al onze kennis en kunde kwijt en bieden we voedingscursussen aan voor alle leeftijden en interesses. Wij zijn beiden moeder en weten hoe belangrijk een gezonde levensstijl is en bieden onze kennis ook spelenderwijs aan voor kinderen

BG2A5431.jpg

Marieke Kruissen

Na jaren als horeca onderneemster op Landgoed Bergzicht is het duidelijk dat ik een mensenmens ben en dat genieten en samenzijn belangrijk zijn in het leven. Als voedingskundige en leefstijlcoach wil ik zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat gezond en gezelligheid heel goed samengaan.

BG2A5434.jpg

Maike van den Corput

Als eigenaresse van praktijk Voedt voor natuurvoeding en advies en met een achtergrond als verpleegkundige ben ik altijd in de weer met preventieve gezondheid. Het is mijn drijfveer om gezond, praktisch en lekker eten aan zoveel mogelijk mensen over te dragen. Hoe mooi is het om bij kinderen te kunnen beginnen!